Ormancılara eğitim

Dalaman Orman İşletme Müdürlüğü tarafından üretim prensipleri ve uygulamaları esnasında görülen olumsuzlukları gidermek amacıyla34 personele yılın ilk eğitimi verildi.Yapılan Eğitim hakkında bilgi veren Dalaman İşletme...

Ormancılara eğitim

Dalaman Orman İşletme Müdürlüğü tarafından üretim prensipleri ve uygulamaları esnasında görülen olumsuzlukları gidermek amacıyla34 personele yılın ilk eğitimi verildi.

Yapılan Eğitim hakkında bilgi veren Dalaman İşletme Müdürlüğüne bağlı Merkez İşletme Şefi Mehmet Oruç “ Dalaman Orman İşletme Müdürlüğü tarafından organize edilmiş olan ve yılda en az bir defa eğitim verilmesi gerekmekte olan Üretim Prensipleri ve uygulamaları esnasında görülen olumsuzlukların bertaraf edilmesi için, İşletme Müdür Yardımcısı, Dalaman, Çaldere, Ortaca Orman İşletme Şefleri, Depo Şefi, Şefliklerde ve Depoda görevi yapan Orman Muhafaza Memurları ve Üretimde görev yapmakta olan Daimi İşçilerinin katılımıyla Dalaman Orman İşletme Müdürlüğü, Dalaman Orman Dışı Deposunda yapıldı.

Dalaman Deposunda yapılan eğitimde belirtilen Ana Başlıklar sırasıyla ele alınmış olup: Üretim prensipleri hakkında üretimde görevli personele bilgi aktarımı, üretim bölmelerinde yapılacak işlemler hakkında görevli personele bilgi aktarımı ve boylama yapılırken dikkat edilecek hususlar hakkında bilgi verildi.

Ayrıca üretim bölmesinden, son depoya yapılacak nakliyat işlerinde dikkat edilmesi gereken hususlar, üretim sahalarında oluşan hatalar, depo içerisinde bulunan örnek yapacak emvaller üzerinde gösterilmek suretiyle görevli personele yapılması gereken çalışmalar anlatıldı.” dedi.

Bu haber toplam 59 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.