Orman İşçilerinden anlamlı bağış

Haber MerkeziMuğla’nın Dalaman İlçesinde Orman İşletme Müdürlüğü'nde görevli personel tarafından, Marmaris Kızılay Kan Merkezi tarafından düzenlenen kan bağışı kampanyasına destek verdi.Dalaman Orman İşletme Müdürlüğü...

Orman İşçilerinden anlamlı bağış

Haber Merkezi

Muğla’nın Dalaman İlçesinde Orman İşletme Müdürlüğü'nde görevli personel tarafından, Marmaris Kızılay Kan Merkezi tarafından düzenlenen kan bağışı kampanyasına destek verdi.

Dalaman Orman İşletme Müdürlüğü hizmet binası lokalinde gerçekleşen kan bağış kampanyasına 30 personel kan verdi. Kan bağış kampanyası hakkında bilgi veren Kan Bağışı Merkezi doktorlarından Dr. Ruhi Gündüz; orman çalışanlarının yoğun ilgisinden memnun olduğunu belirtti. Dr. Ruhi Gündüz; “Kan vermenin bir insanlık görevidir. Bir gün kendimizin de kana ihtiyaç duyabileceğimizi hiç unutmamalıyız. Ayrıca kan bağışı kişinin kendi sağlığı için çok önemlidir. Kan bağışında bağışçıdan kullanılmış hücreleri alıyoruz. Kanın vücutta 120 gün bir ömrü vardır. Bu süre dolduktan sonra kan yaşlı bir hücre oluyor” dedi.

Bu haber toplam 161 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.