Orman içinde kenevir tarlası

Seydikemer İlçe J.K.lığı ekiplerince;  Muğla İl Uyuşturucu ve Bağımlılıkla Mücadele Yerel Eylem Planı çerçevesinde alınan bir duyumun değerlendirilmesi sonucu, Seydikemer ilçesi Girmeler mahallesi Dere köyü mevki ormanlık...

Orman içinde kenevir tarlası

Seydikemer İlçe J.K.lığı ekiplerince;  Muğla İl Uyuşturucu ve Bağımlılıkla Mücadele Yerel Eylem Planı çerçevesinde alınan bir duyumun değerlendirilmesi sonucu, Seydikemer ilçesi Girmeler mahallesi Dere köyü mevki ormanlık alanda yapılan arama ve tarama sonucunda,

Ormanlık alanda ağaçların arasına ekili 70-150 cm boylarında toplam 2 bin 487 kök kenevir bitkisi ile birlikte çalılıkların üzerinde kurutulmaya bırakılmış vaziyette toplam 19 kg kubar esrar maddesi ele geçirildi.

Söz konusu olay ile ilgili olarak yasadışı kenevir ekimi yapan şüpheli şahsın yakalama çalışmalarına devam edilmektedir.

Muğla İl J.K.lığından yapılan açıklamad, , toplum destekli güvenlik anlayışı çerçevesinde, başta gençler olmak üzere halkın sağlığını tehdit eden ve haksız kazanç sağlanan tüm kaçakçılık olayları ile mücadeleye kararlılıkla devam edileceği bildirildi.

Bu haber toplam 80 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.