Orman Haftası koşusu yapıldı

Marmaris'te Orman Haftası kutlamaları dolayısıyla düzenlenen koşuya katılan öğrenciler, birinci olabilmek için mücadele etti. Marmaris Orman İşletme Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle Atatürk...

Orman Haftası koşusu yapıldı

Marmaris'te Orman Haftası kutlamaları dolayısıyla düzenlenen koşuya katılan öğrenciler, birinci olabilmek için mücadele etti. Marmaris Orman İşletme Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle Atatürk Caddesi'nde düzenlenen yarışlar, kızlarda 2 bin metre, erkeklerde ise 3 bin metre olmak üzere iki farklı kategoride gerçekleştirildi. Yaklaşık 60 ortaokulu öğrencisinin katıldığı yarışlarda çocuklar, rüzgarlı havaya rağmen birbirlerini geçmek için kıyasıya mücadele etti.

Yarışmada kızlar kategorisinde Söğüt Vacide Tugay Ortaokulu'ndan Kardelen Ürün birinci, Ahu Hetman Ortaokulu'ndan Gamze Kıpat ikinci, Ufuk Koleji'nden Eze Zeybek üçüncü oldu. Erkeklerde ise birinciliği Atatürk Ortaokulu'ndan Ozan Aslan, ikinciliği Atatürk Ortaokulu'ndan Berkay Yıldırım, üçüncülüğü Ufuk Koleji'nden Fatih Koyunbakan elde etti.

Yarışma sonunda Orman İşletme Müdürü Özkan Şahin, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Bu haber toplam 87 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.