Orman: Beşiktaş’ın hakkını kimseye yedirmem

Bodrum ilçesine bağlı Gündoğan Beldesine otel yaptıran Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekemerdan’ı ziyareti sırasında  basın mensuplarının sorularını da yanıtladı.Beşiktaşlı...

Orman: Beşiktaş’ın hakkını kimseye yedirmem

Bodrum ilçesine bağlı Gündoğan Beldesine otel yaptıran Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekemerdan’ı ziyareti sırasında  basın mensuplarının sorularını da yanıtladı.

Beşiktaşlı olan Bodrum Kaymakamı Gödekmerdan’ı ziyaret eden Fikret Orman, hafta sonu Fenerbahçe ile oynayacakları derbi maçı değerlendirdi. Orman, “Fenerbahçe ile tarihi bir maç oynayacağız. İnönü Stadı’nda oynayacağımız son büyük maç olacak. Kavgasız gürültüsüz bir maç olmasını diliyorum. Beşiktaş kulübü ağırlama açısından gelen yöneticileri en iyi şekilde ağırlayacaktır. Maç hak edenin kazanacağı şekilde gelişmesini istiyoruz. Şerefi ile oynayan hakkı ile kazanan bir kulübüz” dedi.

“İnönü’ye sponsor geliyor”

Yeni stat projesi ile birlikte stat isminin de değişebileceğini kaydeden Fikret Orman, “Stat isminin değişeceğini söyledik ama şu manada söyledik. Ülkemizde stat isimlerini sponsorluklar alıyor. Örneğin Galatasaray Türk Telekom Arena diye geçiyorsa. Bizim stadın ismine de yüzde yüz bir sponsorun ismi gelecek. Onla alakalı stadın ismi değişecek dedik. Biz kendi çizgimizde hareket etmeye, spor alanında hareket etmeye siyasete bulaşmamaya özen gösteren kulübüz” diye konuştu.

“Maçlar Saraçoğlu stadında”

İnönü Stadı’nın inşaata girmesi ile birlikte Beşiktaş maçlarının oynanacağı yer hakkında da bilgi veren Orman, “Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı ihtimallerden bir tanesi. Bizim de arzu ettiğimiz bir stadyum, zaten bir sezon dışarıda oynayacağız. Şu ana kadar Fenerbahçe yönetimi ile bir konuşmamız bir uzlaşmamız olmadı. Fenerbahçe yönetimi ile görüşeceğiz. Onlar bize dost yapıcı ellerini uzatarak yaklaşıyorlar. Biz de bu durumdan memnunuz açıkçası” dedi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, eski başkan ve şu anda TFF Başkanı Olan Yıldırım Demirören’in kulüpteki alacaklarının sorulması üzerine, “Kongrede bunları konuştuk, 6 saatlik bir kongreydi. Biz belirli bir nezaket içerisinde kulübümüzü yönetmeye çalışıyoruz. Bu nezakete de devam edeceğiz. Ben kimseye Beşiktaş’ın bir kuruşunu dahi yedirmem. Ben ancak Beşiktaş’ın menfaatleri ile hareket ederim. Bu kim olursa olsun geçerli. Bizim görevimiz budur” diye konuştu.

Bu haber toplam 87 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.