Online Denizcilik Sunumları Başlıyor

Bodrum Deniz Müzesi’nde geleneksel denizcilikle ilgili konuların ele alınacağı çevrimiçi sunumlar başlıyor. Bodrum Deniz Müzesi gönüllülerinden Timuçin Binder’in başlattığı ve müzenin destekleyip, projenin çeşitli alanlarında...

Online Denizcilik Sunumları Başlıyor

Bodrum Deniz Müzesi’nde geleneksel denizcilikle ilgili konuların ele alınacağı çevrimiçi sunumlar başlıyor. Bodrum Deniz Müzesi gönüllülerinden Timuçin Binder’in başlattığı ve müzenin destekleyip, projenin çeşitli alanlarında iş birliği içinde olacağı Kayık 1934 projesiyle bağlantılı olarak her Cumartesi saat 14:00’de Geleneksel Denizciliği tanıtma amaçlı zoom sunumlarının düzenleneceği duyuruldu.

Moderatörlüğünü Bodrum Deniz Müzesi müdürü Selen Cambazoğlu’nun yapacağı sunumlar, 6 farklı konu başlığından oluşuyor. Her sunumun sonunda ise katılımcılara söz hakkı veriliyor.

Toplantıya katılmak için, katılımcıların öncelikle “Zoom” programını telefonlarına ya da bilgisayarlarına yüklemeleri gerekiyor. Sonrasında, https://us04web.zoom.us/j/7322984069?pwd=MGtXRFR5dXhRTHV0ZFI0WEExN3Npdz09 bağlantısına tıklayarak ve/ya da "Meeting ID: 732 298 4069, Passcode: 9vFsGf" bilgilerini girerek toplantı odasına katılım gerçekleşiyor.

Yarın  saat 14.00 gerçekleşecek toplantıda ‘En Geleneksel Kayık: Sakoleva Tırhandil’ konusu konuşulacak.

EMİRHAN ARSLAN

Bu haber toplam 358 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.