Onlarca araç üstünden geçti

Milas ilçesinde meydana gelen kazada kimliği belirsiz bir kişi, bir ya da birkaç aracın çarpması sonucu karayolunda feci şekilde can verdi.Milas Söke Karayolunun 1. Kilometresinde meydana gelen kazada kimliği henüz belirlenemeyen...

Onlarca araç üstünden geçti

Milas ilçesinde meydana gelen kazada kimliği belirsiz bir kişi, bir ya da birkaç aracın çarpması sonucu karayolunda feci şekilde can verdi.

Milas Söke Karayolunun 1. Kilometresinde meydana gelen kazada kimliği henüz belirlenemeyen bir bayana çarpan araç olay yerinden kaçtı. Yerde yatan cesede ise bir kaç araç daha çarptı. Ayakkabısının ilk fırladığı nokta olan ve kaza izlerine ilk rastlanan noktadan yaklaşık 200 metre sürüklenen ve parçalanan genç kızın cesedi bölgeye saçıldı. Karanlık olmasının da etkisi ile bir kaç aracın daha üzerinden geçtiği ceset ancak araç sahiplerinin neye çarptığını anlamak için olay yerine döndüğünde gördükleri feci manzara ile anlaşıldı.

Kazanın şoku bir yana gördükleri manzaranın da şokuna giren sürücüler hemen polisi arayarak bilgi vermesi üzerine olay yerine çok sayıda güvenlik mensubu ve 112 ekibi yönlendirildi. Emniyet birimleri hem kazaya karışan araçları hem de kazada can veren bayanın kimliğini belirlemek için çalışmalar başlattı. Kazada yol bir süre trafiğe kapatılırken, daha sonra tek şeritten akış sağlandı.

Kazanın taraflarından olan ve 48 UL 744 plakalı aracın sürücüsü  hareket halinde iken üzerinden geçtiği şeyin duba olduğunu sandığını fakat korkunç manzara ile durduktan sonra karşılaştığını söyledi.  Araç içinde yolcu olarak bulunan Ferdi Eyidil adlı vatandaş ise korkunç manzarayı şöyle anlattı: “Biz yolumuzda ilerlerken,önümüzde kırmızı araç vardı. Onun hemen arkasından bir şeyin üzerinden geçtik. Önce duba sandık ama araç 100 metre sonra durdu. Önündeki hasarı görünce şok olduk. Arkamızdan gelenlerde yerde her ne varsa ezdik dediler. Olay yerini görünce şok olduk.”

Bu haber toplam 70 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.