Onlar istedi Kocadon yaptı

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, düzenlenen yeni yasa kapsamında Bodrum Belediyesi’nin sorumluluk alanına giren yerleşim yerlerine yaptığı ziyaretlerde verdiği sözleri yerine getiriyor.Mumcular’daki sorunları dinleyen...

Onlar istedi Kocadon yaptı

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, düzenlenen yeni yasa kapsamında Bodrum Belediyesi’nin sorumluluk alanına giren yerleşim yerlerine yaptığı ziyaretlerde verdiği sözleri yerine getiriyor.

Mumcular’daki sorunları dinleyen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un verdiği talimatlar çerçevesinde hemen ertesi gün Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yağmur suyu drenajları için korige boru döşemesi yapıldı, bozuk yollar asfalt çalışmalarıyla düzeltildi.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un daha önce gerçekleştirdiği ziyaretler sırasında yapılan istekler de birer birer yerine getirildi. Mumcular Çamarası Köyü İlkokulu’nun isteği olan 1 adet yazıcı muhtar Hüseyin Demir’e, Mazı Armutçuk Köyü’nün ihtiyacı olan masa ve sandalyelerin de Muhtar Tahir Ayhan’a teslim edildiği belirtildi.

Bu haber toplam 57 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.