“ÖNCE ALLAH'A SONRA FETHİYELİLERE EMANETİZ”

Bugün DP rozetini Genel Başkan Gültekin Uysal’ın takacağı Behçet Saatci, yeni partisi ile birlikte tüm Fethiye’lileri bugün saat 14:00’da gerçekleşecek olan rozet takma törenine davet etti.Tek dil vurgusu yapmak amacıyla billboardlara...

“ÖNCE ALLAH'A SONRA FETHİYELİLERE EMANETİZ”

Bugün DP rozetini Genel Başkan Gültekin Uysal’ın takacağı Behçet Saatci, yeni partisi ile birlikte tüm Fethiye’lileri bugün saat 14:00’da gerçekleşecek olan rozet takma törenine davet etti.

Tek dil vurgusu yapmak amacıyla billboardlara astırdığı bayram mesajı sonrasında MHP Genel Merkezi tarafından ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edilen Başkan Saatcı, kendi isteği ile partisinden istifa etmişti. İstifasının ardın birçok parti’den teklif gelmiş ancak parti içi kırgınlıklara ve küskünlüklere yol açmamak için tercihini Demokrat Parti’den yana kullandığını açıklamıştı. 15 Kasım günü DP’ye geçtiğini açıklayan Saatci, bugün Genel Başkan Gültekin Uysal tarafından rozeti takılıyor.

“40 YILLIK GEÇMİŞİMİZDEN AYRILMAK ZORUNDA KALDIK”

Bugün saat 14: 00’da FBKM’de gerçekleşecek olan rozet takma törenine tüm Fethiyelileri davet eden Başkan Saatcı, “Saygıdeğer Fethiyeliler yaklaşık 15 yıldır sizlerin bizlere vermiş olduğu güçle, Belediye Başkanlığı görevini ifa etmeye çalışıyorum. Son 2,5 aydan bu yana kamuoyunda sizlerinde takip ettiği gibi bazı değişiklikler oldu. Bizler 40 yıllık geçmişimizden, gönül olarak değil ama şekil olarak ayrılmak zorunda kaldık” dedi.

“HEMŞEHRİLERİMİ YANIMDA GÖRMEK İSTİYORUM”

Şartların kendisini buraya kadar getirdiğini ancak önce Allah’a sonra Fethiyelilere emanet olduğunu ifade eden Başkan Saatcı, tüm Fethiyelileri Cumartesi günü saat:14.00’da FBKM’deki programa davet etti. Saatcı, “Ben tüm Fethiyelileri saat:14.00’da Kültür Merkezi’nde Demokrat Parti’ye geçiş programında yanımda görmek istiyorum. Hep beraber olmak istiyorum. Çünkü inanıyorum ki, şimdiye kadar nasıl etle tırnak gibiysek, bundan sonrada böyle olacağız. Şartların bizi getirdiği bu noktada, önce Allah’a sonra Saygıdeğer Fethiyelilere emanetiz. Ben tüm Fethiye’yi bugün yapılacak olan rozet törenine bekliyorum” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 97 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.