Ölümün kıyısından döndü

Menteşe ilçesinde gece başlayan yağmur ile birlikte Orhaniye Mahallesi Düzeyn mevkiindeki bir eve yıldırım düştü. Düşen yıldırım sonrası evde oturan aile yanmaktan son anda kurtuldu. Ev itfaiyenin müdahalesine rağmen yanmaktan...

Ölümün kıyısından döndü

Menteşe ilçesinde gece başlayan yağmur ile birlikte Orhaniye Mahallesi Düzeyn mevkiindeki bir eve yıldırım düştü. Düşen yıldırım sonrası evde oturan aile yanmaktan son anda kurtuldu. Ev itfaiyenin müdahalesine rağmen yanmaktan kurtulamadı.

Sabah saatlerinde Düzeyn mevkiinde eski metruk bir binaya yıldırım düştü. Yıldırım düşmesi sonrası ahşap bölümler yanmaya başladı. Yangını önce 14 yaşındaki Mert Düzdağ fark etti. Dumanı fark eden Düzdağ, ailesini yataktan kaldırarak olası bir faciayı önledi. Çevredeki komşuların Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bilgi vermesi ile olay yerine gelen itfaiye ekipleri yapılan tüm müdahaleye rağmen evin tamamen yanmasını engelleyemedi.

Ev sahibi Mustafa Düzdağ yangın sonrası evdeki tüm eşyaların kullanılmaz hale geldiğini söylerken, oğlunun olası bir faciayı erken fark edip hayatlarını kurtardığını söyledi.

Bu haber toplam 74 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.