Ölüm yolunda kaza: 7 yaralı

Yatağan Milas karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında 1’i ağır olmak üzere 7 kişi yaralandı. Yaralıların tamamı Muğla’daki hastanelere sevk edildiler.Edinilen bilgilere göre daha önceleri de birçok ölümlü kazanın...

Ölüm yolunda kaza: 7 yaralı

Yatağan Milas karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında 1’i ağır olmak üzere 7 kişi yaralandı. Yaralıların tamamı Muğla’daki hastanelere sevk edildiler.

Edinilen bilgilere göre daha önceleri de birçok ölümlü kazanın yaşandığı Yatağan Milas karayolunun 2. kilometresinde Gürsel Dağlı yönetiminde Yatağan yönüne seyir halindeki 48 J 882 plakalı traktöre aynı yöne seyir halinde olan Devran sel yönetimindeki 48 UH 157 plakalı özel otomobil arkadan çarptı. Kazada, otomobil sürürcüsü Devran sel ağır yaralanırken, yanındaki yolcu İsmail Tozar ile Gürsel Dağlı’ da yaralandı. Yaralılar 112 ekiplerinin ilk müdahalesinden sonra önce yatağan devlet hastanesine daha sonra ambulansla Muğla’daki hastanelere sevk edildi. Kaza dolaysıyla zaten tek şeritli olan karayolunda uzun süre trafik akışı polis denetiminde güçlükle sağlandı.

Kazalara tepki gösteren vatandaşlar Yatağan Milas karayolunun 5 kilometrelik bölümünün hala neden yapılmadığını anlam veremediklerini dile getirdiler.

Bu haber toplam 88 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.