Ölüdeniz’e kış gelmiyor

Kasım ayının sonlarına yaklaşılmasına ve ülkenin çoğu yerine kar yağmaya başlamasına rağmen Ölüdeniz’de yüzme mevsimi sona ermiyor.Ölüdeniz Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz ve arkadaşları Cemil Soysalan, Mehmet Sivri,...

Ölüdeniz’e kış gelmiyor

Kasım ayının sonlarına yaklaşılmasına ve ülkenin çoğu yerine kar yağmaya başlamasına rağmen Ölüdeniz’de yüzme mevsimi sona ermiyor.

Ölüdeniz Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz ve arkadaşları Cemil Soysalan, Mehmet Sivri, Nurettin Yılmaz ve Harun Genç yaz kış demeden yüzmenin keyfini yaşayanlardan birkaçı. Her gün güneş doğmadan Ölüdeniz sahiline gelen başkan ve arkadaşları yaklaşık 40 dakika yüzüyor.

Haftada en az 5 gün sabah saatlerinde yüzdüğünü söyleyen Keramettin Yılmaz, bedensel ve zihinsel olarak çok rahatladığını ve herkese tavsiye ettiğini söyledi. Ölüdeniz’in her mevsim yüzmeye elverişli olduğunu söyleyen Yılmaz, en güzel yüzme mevsiminin de bu aylar olduğuna dikkat çekti.

Her gün güneş doğmadan denize giren ekip, güneşin doğmasıyla birlikte denizden çıkarak deniz kenarında çay ve simitle kahvaltılarını yapıp dinç bir şekilde güne başlamanın keyfini yaşıyor.

Bu haber toplam 48 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.