Ölüdeniz’de yazdan kalma günler

Hava sıcaklığının Fethiye'de 27 dereceyi bulmasıyla birlikte turistler denize koştu. Ülkenin büyük bir bölümünde yağışlı hava etkisini sürdürürken, Ölüdeniz’de ise yazdan kalma günler yaşanıyor.Fethiye'de Kasım ayında...

Ölüdeniz’de yazdan kalma günler

Hava sıcaklığının Fethiye'de 27 dereceyi bulmasıyla birlikte turistler denize koştu. Ülkenin büyük bir bölümünde yağışlı hava etkisini sürdürürken, Ölüdeniz’de ise yazdan kalma günler yaşanıyor.

Fethiye'de Kasım ayında hava sıcaklığının 27 dereceye kadar ulaşması yerli ve yabancı turistlerin deniz kenarlarına koşmasına neden oldu. Ölüdeniz ve Çalış plajları yörede yaşayan yabancılar tarafından dolduruldu. Birçok ilde hava sıcaklığı 2 ila 4 dereceyi gösterirken Fethiye Ölüdeniz de sıcaklık hava şartlarının üstünde olması ise yöredeki vatandaşların deniz keyfi yapmasına neden oldu. Ölüdeniz’de deniz suyu sıcaklığının 23 derece olduğu öğrenilirken bazı yamaç paraşütü pilotları müşterilerini bu güzel havada Babadağı'ndan Ölüdeniz Belceğiz Plajına uçurdular.

Denize giren vatandaşlar, "Kasım ayında böylesine güzel bir havada deniz keyfi yapıyoruz. Aslında Kasım Aralık aylarında bu yörede açık tesisler olsa dalamana bazı ülkelerden uçak seferleri yapılsa bu güzel hava plajdan kazanç sağlanabilir" diye konuştu.

Bu haber toplam 103 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.