Ölüdeniz’ de Keyif, Turistlerin

Muğla'da, Ekim Ayı’nda olunmasına rağmen güneşli günlerin keyfini sürdürenler var. Devam eden güzel havaların keyfini dünyaca ünlü bir plajı olan Ölüdeniz’ de bulunanlar yaşıyor. Muğla'nın Fethiye İlçesi’nde,...

Ölüdeniz’ de Keyif, Turistlerin

Muğla'da, Ekim Ayı’nda olunmasına rağmen güneşli günlerin keyfini sürdürenler var. Devam eden güzel havaların keyfini dünyaca ünlü bir plajı olan Ölüdeniz’ de bulunanlar yaşıyor. 

Muğla'nın Fethiye İlçesi’nde, sonbaharın ortasına gelinmesine rağmen güneşli günler yaşanmaya devam ediyor. Ekim ayının sonunda bile sıcakların devam etmesi üzerine, ünlü Ölüdeniz Plajı’nın turistlere kaldığı gözlendi.

HAVA 29, DENİZ 24 DERECE

Fethiye’de bulunan dünyanın gözde plajlarından Belcekız Plajı, ekim ayında hala dolup taşıyor. Hava sıcaklığının 25, deniz suyu sıcaklığının 24 derece ölçüldüğü kentte, çoğu İngiliz olan turistler, güneşlenip, yüzüyor. Pandemi nedeniyle bu yıl 200 binlerde kalan Yamaç Paraşütü’ nde, turistler fırsattan istifade edip paraşütün keyfini çıkardı. Bazı tatilciler ise su sporlarıyla uğraşırken, kimileri günübirlik teknelerle çıktıkları mavi yolculukta dinlendi.

Bu haber toplam 144 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.