Olimpiyat finalisti öğrencilerden Ekinci’ye ziyaret

Amerika Birleşik Devletlerindeki New York Üniversitesine bağlı Oswega Üniversitesi’nin düzenlediği GENIUS Olympiad Yarışmasına finalist olarak katılan öğretmen ve öğrenciler İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci’yi...

Olimpiyat finalisti öğrencilerden Ekinci’ye ziyaret

Amerika Birleşik Devletlerindeki New York Üniversitesine bağlı Oswega Üniversitesi’nin düzenlediği GENIUS Olympiad Yarışmasına finalist olarak katılan öğretmen ve öğrenciler İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci’yi ziyaret ettiler.

Menteşe Anadolu Lisesi Biyoloji Öğretmeni Sengül Kiraz ile öğrencileri Ayşe İzgi Göktepe ve İbrahim Tezcan’ın hazırladıkları Biyoloji Projesi ile 15-20 Haziran 2015 tarihleri arasında Amerika Birleşik Devletlerindeki New York Üniversitesine bağlı Oswega Üniversitesi’nin düzenlediği GENIUS Olympiad yarışmasına finalist olarak katılmıştı. Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürü Seydi Ahmet Üğe ve yarışma sonrasında yurda dönen danışman Öğretmen, öğrenciler ve Okul Müdürü Yılmaz İnan, İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci’yi makamında ziyaret ederek proje ve yarışma hakkında bilgi verdiler.

İl Müdürü Ekinci, proje ekibindeki öğretmen ve öğrencileri tebrik ederek , başarılarının devamını diledi.

Bu haber toplam 84 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.