Okuyan velilere ödül

Ortaca ilçesinde devam eden “Veliler Okuyor” projesi kapsamında Çaylı 100. Yıl İlk ve Orta Okulu öğrenci velileri arasında yapılan sınavda dereceye giren veliler ödüllendirildi.Çaylı 100.Yıl İlk ve Orta Okulu’nda yapılan...

Okuyan velilere ödül

Ortaca ilçesinde devam eden “Veliler Okuyor” projesi kapsamında Çaylı 100. Yıl İlk ve Orta Okulu öğrenci velileri arasında yapılan sınavda dereceye giren veliler ödüllendirildi.

Çaylı 100.Yıl İlk ve Orta Okulu’nda yapılan ödül törenine Kaymakamı Hüseyin Yılmaz, Stajyer Kaymakam Mehmet Yıldız, Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, İlçe Emniyet Müdürü Selami Bıçakçı, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İbrahim Halil Şahin, okul müdürü öğretmenler ve veliler katıldı.

Çaylı 100. Yıl İlk ve Orta Okulu’nun Rehber Öğretmeni Hacer Itkı’nın rehberliğinde “Velilerimiz Okuyor” projesi kapsamında çocuk gelişimi üzerine olan “Okul Evde Başlar” adlı kitabı bir ay sürede okuyan veliler arasında 1 Aralık’ta yapılan sınav sonunda dereceye giren velileri ödüllerini verilmesi için tören düzenlenip, başarılı velilere ödülleri verildi.

Yarışmada birinci olan Salim Daşkın, ikinci Gülcan Kaynamış ve üçüncü olan Canan Sancar’a çeyrek altını Kaymakam Hüseyin Yılmaz verdi. Dereceye giren diğer velilere ise, çeşitli ödüllere Stajyer Kaymakam Mehmet Yıldız, Belediye Başkanı Hasan Karaçelik ve protokol üyeleri tarafından dağıtıldı.

Bu haber toplam 69 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.