Okur: İmam Hatiplilerin cemaati, tarikatı olmaz

Köyceğiz Ensar Vakfı tarafından Ağla Yaylası’nda düzenlenen geleneksel pilav gününde Köyceğiz İmam Hatip Lisesi Mezunları bir araya geldi. Burada bir konuşma yapan Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Cavit Okur, “ İmam...

Okur: İmam Hatiplilerin cemaati, tarikatı olmaz

Köyceğiz Ensar Vakfı tarafından Ağla Yaylası’nda düzenlenen geleneksel pilav gününde Köyceğiz İmam Hatip Lisesi Mezunları bir araya geldi. Burada bir konuşma yapan Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Cavit Okur, “ İmam Hatiplilerin cemaati, tarikata olamaz.” Dedi.

Köyceğiz Ensar Vakfı’nın her yıl geleneksel olarak ağla Yaylasında gerçekleştirdiği pilav gününde Köyceğiz İmam Hatip Lisesi mezunları bir araya gelerek hasret giderdi. Pilav gününe Türkiye’nin birçok bölgesinde görev yapan Köyceğiz İmam Hatip Lisesi mezunu katılırken, dönemin öğrencilerini yetiştiren Muğla Basın Yayın Enformasyon Müdürü Cavit Okur, Ak Parti İl Başkanı Nihat Öztürk, Gençlik Kolları Başkanı ve STK’lar ile Köyceğiz İmam Hatip Lisesi mezunları katıldı.

Pilav günü kuran-ı kerim okunmasıyla başladı. Köyceğiz Ensar Vakfı Başkanı Ünal Demirel’in açılış konuşmasında, Ensar Vakfı olarak İmam Hatip Lisesi öğrencilerine kıyafet ve kalacak yer temin ettiklerini ifade etti.

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Ramazan Akdemir yaptığı konuşmada, Köyceğiz İmam Hatip Lisesi mezunu olduğunu ve kendisini yetiştiren Cavit Okur'a teşekkür etti. Akdemir, “İmam Hatip mezunu olmaktan gurur duyuyorum. İmam Hatip’li her arkadaşımız doktora ve yüksek lisans yapmalı” dedi.

Başbakanlık Basın ve Enformasyon Muğla Müdürü Cavit Okur da yaptığı konuşmada, “Böyle güzel bir buluşmayı her yıl yapıyoruz. Tüm öğrencilerimle ve dostlarımızla yaylada buluşmaktan son derece mutluyum. İmam Hatiplinin cemaati, tarikatı olamaz. Bizim tek hedefimiz İslâm’dır. Biz İmam Hatipliler olarak örnek ve önder olmak zorundayız. Önümüzdeki süreçte çok önemli Cumhurbaşkanlığı seçimi var. Biz İmam Hatip Lisesi mezunları olarak adayımız, bizler gibi düşünen, İmam Hatiplilere değer veren, bizler gibi İmam Hatip Lisesi mezunu olan adaydır” dedi.

Bu haber toplam 114 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.