Okulları kapanmasından diye destek istediler

Cumhuriyet İlkokulu öğretmenleri, öğrencileri ve Bodrum sakinleri Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret ederek okullarının kapatılmaması konusunda destek istediler.Konuyla ilgili olarak, ziyarete gelenler adına...

Okulları kapanmasından diye destek istediler

Cumhuriyet İlkokulu öğretmenleri, öğrencileri ve Bodrum sakinleri Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret ederek okullarının kapatılmaması konusunda destek istediler.

Konuyla ilgili olarak, ziyarete gelenler adına bir açıklama yapan Zümrüt Karataş “4+4 eğitim sistemi için Cumhuriyet İlk Öğretim Okulu’ndaki ilk 4 sınıfı Güler Mustafa Kızılağaç İlkokulu’na taşıyorlar. Yeni yapılan bu okulda şu anda 500 öğrenci eğitim görüyor buna 600 tane daha eklenecek. Okul, bin 100 öğrenciye hizmet verecek kapasiteye ve donanıma sahip değil. Her öğrenci için 1-1,5 m².lik bir alanda teneffüs yapma şansı olacak ki bu da çok az. Ayrıca Cumhuriyet İlkokulu çok eski bir tarihe sahip. Birçok Bodrumlu muhtemelen Cumhuriyet İlkokulu’ndan mezundur. Özellikle Sayın Başkanımızın yaş kuşağı ve öncesi. Okul zaten okul olma kimliği dışında Bodrum’a bir sürü değer yetiştiren tarihi bir kültüre sahip. Orada ilkokulu noktaladığınız zaman bu kültürel değeri de yok etmiş oluyorsunuz. Bunun için imza kampanyası düzenledik, durumu Sayın Valimize, Sayın Kaymakamımıza ve Sayın Belediye Başkanımıza anlattık. Kendilerinden bu konuda yardım bekliyoruz” dedi.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon kampanyayı desteklediğini söyleyerek hazırlanan listeyi imzaladı.

Bu haber toplam 77 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.