Okullarda tatbikatlar sürüyor

Muğla Belediyesi ile Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde Muğla’daki ilkokul ve ortaokullarda düzenlenen ve Muğla İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan, uygulamalı yangın ve deprem tatbikatları devam ediyor.İtfaiye...

Okullarda tatbikatlar sürüyor

Muğla Belediyesi ile Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde Muğla’daki ilkokul ve ortaokullarda düzenlenen ve Muğla İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan, uygulamalı yangın ve deprem tatbikatları devam ediyor.

İtfaiye Müdürlüğü ekipleri 28 Şubat Sivil Savunma Haftası sebebiyle son olarak Nazmi Zehra İyibilir Ortaokulunda tatbikat düzenledi. 270 öğrenci, 25 öğretmen ve personele yangın ve deprem anında kurtarma, yangın söndürme, yangın tüpü kullanma uygulamalı olarak gösterildi.

Sivil Savunma Haftası nedeniyle 6 Mart Çarşamba saat 10.30’da Cumhuriyet Ortaokulu, 13.30 da Güzel Sanatlar Lisesi’nde, 7 Mart Perşembe saat 14.00’de Dumlupınar İlköğretim Okulu, 8 Mart Cuma saat 14.30’da Özel Piri Reis İlköğretim Okulu’nda tatbikat yapılacak. Yapılacak bu tatbikatlarla  yaklaşık 2000 öğrenciye eğitim verilmesi planlanıyor.

Bu haber toplam 142 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.