Okullararası Hentbol Maçları başladı

Muğla Yıldız Kız-Erkek Hentbol Grup Birinciliği Müsabakaları 18 takımın katılımıyla Ortaca’da başladı.Karşılaşmalara Hentbol İl ve Federasyon Temsilcisi Recai Gülhan, Okul Sporları İl Temsilcisi Doç. Dr. Osman Mutlu,...

Okullararası Hentbol Maçları başladı

Muğla Yıldız Kız-Erkek Hentbol Grup Birinciliği Müsabakaları 18 takımın katılımıyla Ortaca’da başladı.

Karşılaşmalara Hentbol İl ve Federasyon Temsilcisi Recai Gülhan, Okul Sporları İl Temsilcisi Doç. Dr. Osman Mutlu, Gözlemci (İzmir’den) Nuri Çanakkala, 3 çift hakem, öğretmenler, Yıldız Kızlarda Afyon’dan Şeşsettin Karahisari Ortaokulu, Antalya’dan Varsak Orta Okulu, Aydın’dan Akçakonak Ortaokulu, Burdur’dan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ortaokulu Denizli’den Hulusi Kulaklı Orta Okulu, İzmir’den Armutlu Ortaokulu Isparta’dan İyaş Selçuklu Ortaokulu, Muğla’dan Köyceğiz Toparlar Ortaokulu ve Uşak İli’nden Ömer Bedrettin Uşaklı Orta Okulu; Yıldız Erkeklerde ise, Afyon Özel Osmanbey Ortaokulu, Aydın Şehitler Ortaokulu, Burdur Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ortaokulu, Denizli Hulisi Kulaklı Ortaokulu, İzmir Can Rüştü Tüfekçioğlu Ortaokulu, Isparta Bahçelievler Ortaokulu, İstanbul Kartal Namık Kemal Ortaokulu, Muğla-Köyceğiz Atatürk Ortaokulu ve Uşak’tan Halit Ziya Uşaklıgil Ortaokulu Hentbol Takımı Sporcuları yer aldı.

Karşılaşmalar başlamadan önce; saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra Okul Sporları İl Temsilcisi Doç Dr. Osman Mutlu gelen öğretmen ve hentbol sporcularına karşı; “ Buraya illerinizde derece alarak grup maçlarına geldiniz. Bu karşılaşmalarda derece alan takımlar ileriki tarihlerde oynanacak olan Türkiye Şampiyonasında yer alacaklardır. Hepinize hoş geldiniz der, tüm takımlara başarılar dilerim”dedi.

Yapılacak Grup maçları ile ilgili bilgi veren Okul Sporları İl Temsilcisi Doç. Dr. Osman Mutlu; “ Muğla Üniversitesi Spor Bilimleri’nde Öğretim Görevlisi olup, aynı zamanda Okul Sporları İl Temsilcisiyim. Şu anda Muğla’mızın örnek ilçelerinden olan Ortaca’da Yıldız kız ve erkekler hentbol müsabakalarını gerçekleştirdik ve gerçekleştiriyoruz. Türkiye genelinde hem kızlarda hem erkeklerde toplan 18 takım bulunmaktadır. Müsabakalarımız üç gün sürecektir. Üç günün sonunda da diğer ilimizde yapılacak olan yarıfinal müsabakalarına katılma hakkına sahip olacaklardır” diye konuştu.

Bu haber toplam 96 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.