Okullar yeşilleniyor

Muğla’da “Okullar Hayat Bulsun” projesi kapsamında okul bahçeleri Muğla Orman Bölge Müdürlüğü tarafından ağaçlandırılıyor.Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Belediyeler Birliği arasında...

Okullar yeşilleniyor

Muğla’da “Okullar Hayat Bulsun” projesi kapsamında okul bahçeleri Muğla Orman Bölge Müdürlüğü tarafından ağaçlandırılıyor.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Belediyeler Birliği arasında 2011 yılında imzalanan “Okullar Hayat Olsun” projesi uygulama protokolü kapsamında Muğla’da çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda Muğla merkezde Muğla Teknoloji ve Kültür Koleji ile Muğla Şemsi Ana Anaokulu’nda fidan dikimi yapıldı. Projeyle ilgili bilgi veren Muğla Orman İşletme Müdürü Ali Yapmış, “Milli Eğitim Bakanlığı ile Orman ve Su İşleri Bakanlığımız arasında imzalanan protokol çerçevesinde öğrencileri fidan dikme faaliyetleri içerisinde dahil etmek ve orman bilincini geliştirmek maksadıyla hazırlanan ‘Okullar Hayat Olsun Projesi’ çerçevesinde okullarımızda fidan dikme çalışmalarımız devam ediyor. Muğla Orman İşletme Müdürlüğü olarak öğrencilerin bu faaliyete katılımı ve ağaç sevgisi sağlanıyor” dedi.

Bu haber toplam 81 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.