Okullar Minik Ellerle hayat buluyor

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan ‘Okullar Hayat Bulsun’ projesi kapsamında Muğla’da minik eller okullarının bahçesine fidan dikti.Muğla Kötekli Mahallesindeki Salih Zeki...

Okullar Minik Ellerle hayat buluyor

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan ‘Okullar Hayat Bulsun’ projesi kapsamında Muğla’da minik eller okullarının bahçesine fidan dikti.

Muğla Kötekli Mahallesindeki Salih Zeki Gür İlkokulunda, proje kapsamında okul bahçesindeki boş alana İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Önder Uçak ve İl milli Eğitim Şube Müdürü Feridun Apaydın’ın da katılımıyla fidanlar toprak ile buluştu. Fidan dikim törenine Kazakistan uyruklu Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğrencisi Nursultan Nurdinov ve Yesset Yerlan isimli öğrenciler de katıldı. Fidan dikim töreninde konuşan okul müdürü Osman Yağlı, fidanları Muğla Orman Bölge Müdürlüğünden temin edilen değişik türde 500 fidan bölüm bölüm dikildi. Bugün de Üniversitemizde okuyan Kazakistanlı öğrenci kardeşlerimiz ve okulumuzun minikleri ile 13 fıstık çamı, 4 çınar fidanı dikimi yaptık. Özellikle Kazak öğrenci kardeşlerimizin diktikleri çınar fidanları Türkiye’de kendileri için bir dikili ağaçlarının olmasına vesile oldu” dedi.

Konuşmaların ardından İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Önder Uçak, Şube Müdürü Feridun Apaydın, Okul Müdürü Osman Yağlı, Kazak öğrenciler ve okulun minik öğrencileri fidan dikti.

Bu haber toplam 105 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.