Okul yöneticilerine e-konferansla yönetici eğitimi

Muğla Milli eğitim Müdürlüğü bünyesinde Muğla il genelinde görev yapan okul yöneticilerine yönelik e-konferans sistemi ile verilen “Yönetici Eğitimleri” seminerleri tamamlandı.Muğla Üniversitesi Toplantı Salonu'nda seminerlerde...

Okul yöneticilerine e-konferansla yönetici eğitimi

Muğla Milli eğitim Müdürlüğü bünyesinde Muğla il genelinde görev yapan okul yöneticilerine yönelik e-konferans sistemi ile verilen “Yönetici Eğitimleri” seminerleri tamamlandı.

Muğla Üniversitesi Toplantı Salonu'nda seminerlerde görev alan eğitim görevlilerine plâket ve sertifikaları verildi.

Sertifika töreninde konuşan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Volkan Coşkun, “Milli Eğitim Müdürlüğü ile birçok projeyi birlikte yürütüyoruz. Bu ilişkilerin Fakültemizle Milli Eğitim Müdürlüğü arasında devamlı olmasını diliyor ve projede yer alan tüm hocalarımızı kutluyorum” dedi.

Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar ise, “Hocalarımız dünyadaki eğitim ve yönetim alanındaki gelişmeleri teorik olarak yöneticilerimize aktardılar. Hocalarımızın, yönetici arkadaşlarımı olumlu yönde yönlendirdiklerini gördüm. Üniversite ile yaptığımız projeden oldukça keyif aldık. Bu çalışmaların Muğla eğitimini daha ileri götüreceğini düşünüyorum” dedi.

Törende, Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar, seminerlerde görev alan eğitim görevlilerine plâket ve sertifikalarını verdi.

Bu haber toplam 86 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.