OKUL SPORLARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nce okul sporları müsabakaları tüm hızıyla devam ediyor.Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nce okul sporları müsabakaları spor salonlarında oynanan Basketbol, Voleybol ve Güreş...

OKUL SPORLARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nce okul sporları müsabakaları tüm hızıyla devam ediyor.

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nce okul sporları müsabakaları spor salonlarında oynanan Basketbol, Voleybol ve Güreş il birincilikleri devam ediyor.

2021-2022 yılı okul sporları müsabakaları bu güne kadar küçükler, yıldızlar ve gençler kategorilerinden bazılarında Kros, Yüzme, Voleybol, Futbol, Bilek Güreşi, Badminton, Hentbol, Masa Tenisi, Boks ve Judo branşlarında toplam 820 sporcunun katılımıyla tamamlandı.

Müsabakalar sonunda Şampiyon olan takımlar Muğla'yı Bölge Şampiyonalarında temsil edecekler.

Müsabakalar merkez ilçe Menteşe’de bulunan Menteşe ve Atatürk Spor Salonunda Voleybol ve Basketbol, Yatağan Spor Salonunda Erkek Güreş maçları ile devam ediyor.

Okul sporları müsabakaları Dart, Futsal, Kick Boks, Bocce, Satranç, Muay Thai gibi birçok branşta devam edecek.

Devam eden müsabakaları yakından takip eden Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, çok sayıda okul ve öğrencinin katılım sağladığı spor faaliyetlerinin tüm hızıyla devam ettiğini söyledi. İlman "Sporu ilk olarak okulda tanıyan birçok gencimiz sporu bu sayede tanıyıp, benimseyerek spor yaşamına devam ediyor. Okul sporlarında hedefin çocukların sporla buluşturulmasıdır. Bu tür projeler yetişen neslin hem zihnen hem bedenen daha sağlıklı bir nesil yetişmesini sağlamaktadır." dedi.

Bu haber toplam 90 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.