Okan Uysal, Fethiyespor Başkanı

Fethiyespor'un olağanüstü genel kurulunda tek liste ile gidilen seçimde Okan Uysal, başkanlığa seçildi. 6 yıldan buyana başkanlık yapan İsmail Öztürk kulüp üyeleriyle helalleşti.Geçtiğimiz hafta sonu çoğunluk sağlanamadığı...

Okan Uysal, Fethiyespor Başkanı

Fethiyespor'un olağanüstü genel kurulunda tek liste ile gidilen seçimde Okan Uysal, başkanlığa seçildi. 6 yıldan buyana başkanlık yapan İsmail Öztürk kulüp üyeleriyle helalleşti.

Geçtiğimiz hafta sonu çoğunluk sağlanamadığı için ertelenen Fethiyespor’un olağan genel kurulu Fethiye Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek lisesi salonunda yapıldı. İsmail Öztürk’ün daha önce aday olmayacağını açıkladığı kongrede turizmci Okan Uysal tüm üyelerin oylarıyla Fethiyespor'un yeni dönem başkanlığına getirildi. Tek liste ile gidilen seçimde turizmci ağırlıklı yeni yönetim kurulu tüm üyelerin oylarıyla Fethiyespor'da yönetime getirildi. Fethiyespor Onursal Başkanı ve Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Fethiyespor Başkanı İsmail Öztürk, Fethiyespor eski teknik direktörlerinden Mustafa Ceviz'in yanısıra 200'ü aşkın Fethiyespor üyesinin katıldığı kongrede divan başkanlığını Erdal Orhan katip üyelikleri Güler Alpman ve Muhammet Sait Çelik yaptılar. Fethiyespor faaliyet raporunu yönetim kurulu üyesi Volkan Büber okurken denetleme kurulu raporu Erdal orhan tarafından okundu. Fethiyespor'un tek liste ile gittiği seçimde Arif Okan Uysal Başkanlığa seçilirken yeni yönetim kuruluna İsmail Türk,Volkan Büber, Mehmet Özdemir, Selahattin Aydemir, Önder AbdurrrahimÖnder, Mete Atay, Mehmet Soydemir, Osman Otgöz,  Ramazan Kaya ve Orhan Işık seçildiler. Denetleme kuruluna ise Muhammet Sait Çelik, Çetin Hakan Kaya ve Özkan Gümüş getirildiler.

Öztürk helalleşti

Fethiyespor Başkanı İsmail Öztürk elindeki dosyaları divana teslim ederek 6 yıllık kulüp başkanlığı içerisinde ne yapılmışsa bu dosyaların içerisinde bulunmaktadır. " Herkes bu dosyalardan neyi merak ediyorsa bakabilir. Biz 30 yıldan buyana birbirimize yürekten bağlıyız. Ben vedalaşmayacağım bu camianın içerisinde olmaya devam edeceğim. Okan Uysal'a bayrağı teslim ediyorum. Fethiye'de yıllardır bir markalaşma konuşulur. Ancak en büyük markalaşmayı Fethiye, Fethiyespor sayesinde yapmıştır. Fethiyespor'da benim hakkım varsa helal ediyorum. Sizlerinde hakkını helal etmesini istiyorum" dedi.

Uysal: Şeffaf bir yönetim göstereceğiz 

Fethiyespor Başkanlığına seçilen Okan Uysal'da iyi niyet içerisinde şeffaf bir yönetim göstereceklerini söyleyerek İsmail Öztürk Başkanlığa aday olmayacağını açıklayınca göreve talip olduk. Başkan Behçet Saatcı'nın desteğini alarak kulübümüzü kararlılıkla yönetmek başarılı olmasını sağlamak için yönetim kurulundaki arkadaşlarla yola çıktık. Hem Fethiyespor'u ligte üst sıralara taşımak, alt yapıyı geliştirmek için hep beraber çok çalışarak başarılı olacağız" dedi.

Bu haber toplam 496 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.