Öğretmenlere Aile Eğitimi semineri

Muğla genelinde görevli öğretmenlere yönelik “Aile Eğitimi ve İletişim Teknikleri” Semineri, İletişim Uzmanı Fatih Akbaba tarafından Muğla Öğretmenevi toplantı salonunda gerçekleştirildi.Milli Eğitim Müdürü Zekeriya...

Öğretmenlere Aile Eğitimi semineri

Muğla genelinde görevli öğretmenlere yönelik “Aile Eğitimi ve İletişim Teknikleri” Semineri, İletişim Uzmanı Fatih Akbaba tarafından Muğla Öğretmenevi toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar, açılış konuşmasında: “Sizlerle yeni bir yolculuğa başlayacağız. Bu yolculukta biz ev sahibi isek, bizim de misafirimiz Fatih Hocamız. Misafirimiz oldukça bereketli, bizlere gerçekten katkı sağlayacak bir meslektaşımız. Kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

Kişisel Gelişim Uzmanı Fatih Akbaba vermiş olduğu seminerde; “Evlenmeden önce eşler birbirlerinin geçmişini iyice araştırmalı, ona göre karar vermelidirler. Daha sonra geçmişi ile uğraşmamalı, imalı sözler kullanılmamalı ve başa kakmamalıdır” dedi.

Gereksiz ve yersiz kıskançlığın ilişkileri yıprattığını ifade eden Akbaba, evlilikte mutluluğun anahtarına; dürüstlük, sadakat, sabır ve sorumluluk sahibi bireylerin ulaşabileceğini ifade etti.

Bu haber toplam 60 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.