Öğretmenler öğrencilere acımadı!

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce Öğretmenler Günü kapsamında organize edilen, öğretmenler Karması , Öğrenciler Karması Basketbol Turnuvasında gülen taraf Öğrenciler Karmasını 74-71 yenen Öğretmenler...

Öğretmenler öğrencilere acımadı!

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce Öğretmenler Günü kapsamında organize edilen, öğretmenler Karması , Öğrenciler Karması Basketbol Turnuvasında gülen taraf Öğrenciler Karmasını 74-71 yenen Öğretmenler karması oldu.

Turnuva bir hayli renkli görüntülere sahne oldu. Karşılaşma öncesi öğrenciler, öğretmenlere kırmızı ve beyaz renklerden oluşan karanfiller verip toplu fotoğraf çekildiler.

Karşılaşmaya Öğretmenler Karması hızlı başlamasına rağmen ilerleyen periyotlarda Öğrenciler Karmasının kondisyonuna yetişemediler. Buna rağmen son periyotta tecrübelerini konuşturan Öğretmenler Karması maçtan 74-71 galip ayrıldı. Öğretmenler Karmasında yer alan Türdü Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni ve Okul Sporları İl Temsilcisi Ülkü Kiraz ilerleyen yaşına rağmen başarılı oyunu ile seyircilerden büyük alkış aldı.

Turnuva sonunda Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Ayşe İnceoğlu tarafından sporculara ve öğretmenlere madalyaları verildi. İnceoğlu, yapılan bu faaliyetin Öğretmenler günü ruhuna çok yakıştığını belirterek, her yıl geleneksel hale getirmeyi düşündüklerini belirtti.

Bu haber toplam 50 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.