ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NDE ANLAMLI ZİYARET

Bodrum’da 24 Kasım Öğretmenler Günü Coronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında, Belediye Meydanı’nda düzenlenen sade ve sosyal mesafeli bir törenle kutlandı. Törene katılan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum’daki...

ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NDE ANLAMLI ZİYARET

Bodrum’da 24 Kasım Öğretmenler Günü Coronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında, Belediye Meydanı’nda düzenlenen sade ve sosyal mesafeli bir törenle kutlandı. Törene katılan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum’daki okullardan temsilen etkinliğe katılan eğitimcilere çiçek takdim etti.

Millet Mektepleri’ nin Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e ‘Başöğretmen’ unvanını verdiği ve 1981 yılından bu yana ülkemizde her 24 Kasım günü kutlanan Öğretmenler Günü nedeniyle Bodrum Belediye Meydanı'nda sade bir tören gerçekleştirildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Aslan Korkmaz’ın ev sahipliğindeki törene, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Belediye Başkan Yardımcısı Emel Çakaloğlu ve ilçede görev yapan 30 öğretmen katıldı. Tören, Belediye Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, Belediye Başkanı Ahmet programa katılan öğretmenlere günün anısına birer çiçek takdim etti.

Covid-19 tedbirleri ile gerçekleştirilen törenin ardından, Başkan Aras yıllarca Bodrum’da eğitime hizmet veren, aralarında kendisinin de bir dönem öğretmenliğini yapmış eğitimcilere nezaket ziyaretinde bulundu. Aras, Ali Cengiz, Melek Türker, İbrahim ve Ülkü Karakaş, Gülseren İğneci ve Hatice Yüksel’i evlerinde ziyaret ederken, Belediye Başkan Yardımcısı Emel Çakaloğlu da Nuran Yüksel ve Meral Saraçbaşı’ na 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ziyarette bulundu.

Öte yandan, Bodrum’da çeşitli okullarda görev yapan bir grup öğretmen, bu özel günü ilçede kısa bir bisiklet turu yaparak kutladı.

Bu haber toplam 92 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.