Öğretmenler çiçeklerle karşılandı

Muğla il merkezi ve ilçelerine atanan yeni öğretmenler İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri tarafından çiçeklerle karşılandılar.Muğla il merkezi ve ilçelerine atanan öğretmenler İl Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar...

Öğretmenler çiçeklerle karşılandı

Muğla il merkezi ve ilçelerine atanan yeni öğretmenler İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri tarafından çiçeklerle karşılandılar.

Muğla il merkezi ve ilçelerine atanan öğretmenler İl Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar ve şube müdürleri tarafından çiçeklerle karşılandı. Zeybekler diyarı Muğla’ya yeni atanan öğretmenlerin oldukça heyecanlı oldukları gözlendi.

İl Milli Eğitim Müdürü Çınar, yeni atanan öğretmenlere hitaben yaptığı konuşmasında, “Büyük eğitim ailesine yeni katılmış meslektaşlarım, hepiniz ilimize hoş geldiniz. Severek ve isteyerek bu mesleğe gönül verdiğinizden dolayı sizleri tebrik ediyorum. Sevgi, azim ve heyecanla yeni neslimize ivme kazandıracağınızı düşünüyorum. Sizlerin yeni nesille aranızdaki yaş farkı az olduğu için onlarla iletişiminiz ve eğitime katkınız büyük olacaktır. Bu süreçte tecrübesi, bilgisi ve birikimi olan öğretmenlerden yararlanıp, yeni nesile rehberlik yapma konusunda öğrencilere kişisel, sosyal ve ailevi konularda yardımcı olacağınızı düşünüyorum. Sizleri görünce öğretmenliğe atandığım ilk günlerin heyecanını ve mutluluğunu sizlerle yeniden yaşadım. Mesleğinizin hepinize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”dedi.

İnsan Kaynaklarından Sorumlu Şube Müdürü S.Ahmet Üge ise; “Son 10 yılda Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 408 bin öğretmen ataması yapıldı. Bu cumhuriyet tarihinin en büyük kamu atamasıdır. Muğla’daki bazı branşlarda oluşan öğretmen açıkları da büyük oranda doldu. İlimize yeni atanan öğretmenlerimize görevlerinde başarılar dilerim.” Diye konuştu.

Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Ay da,  Uyum Eğitimi Seminer çalışmalarının 3 gün devam edeceğini, ilk gün Muğla merkezde yapıldığını, ikinci ve üçüncü gün atanılan ilçelerde süreceğini belirtti.  Ay, yeni atanan öğretmenlerin Muğla’da yalnız olmadıklarını, her zaman onların yanında ve hizmetinde olduklarını vurguladı.

Bu haber toplam 73 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.