Öğretmen ölü bulundu

Milas ilçesinde görev yapan bir fizik öğretmeni, "Beni affedin" yazılı not bırakmasının ardından evinin deposunda av tüfeğiyle vurulmuş halde bulundu.Milas ilçesine bağlı Selimiye beldesinde yaşayan Milas Ticaret Lisesi Fizik...

Öğretmen ölü bulundu

Milas ilçesinde görev yapan bir fizik öğretmeni, "Beni affedin" yazılı not bırakmasının ardından evinin deposunda av tüfeğiyle vurulmuş halde bulundu.

Milas ilçesine bağlı Selimiye beldesinde yaşayan Milas Ticaret Lisesi Fizik Öğretmeni Süleyman Aydeniz (58), evinin depo olarak kullanılan bölümünde sabah saatlerinde av tüfeğiyle vurulmuş halde aile bireyleri tarafından bulundu. Bir süredir psikolojik sorunları bulunduğu öne sürülen Aydeniz’in intihar ettiği ihtimali üzerinde duruluyor. Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından, Aydeniz’in cesedi kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için önce 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi’ne, ardından Muğla Yerkesik Adli Tıp Kurumu’na gönderilecek.

Acı haberi alan Aydeniz'in öğrencileri gözyaşlarına boğulurken, ölüm nedeniyle okuldaki eğitime bir süre ara verildi. Haberin duyulmasının ardından olay yerine çok sayıda öğretmen ve Aydeniz’in dostları akın etti.

Evli ve iki çocuk babası olan Aydeniz'in ölmeden önce kendi el yazısıyla bıraktığı 'Dışarıda yatarken öldüm varsayın. Beni affedin' yazılı nota da Cumhuriyet savcısı el koydu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu haber toplam 125 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.