Öğrencilerin anlamlı projesi sona erdi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği 3. Sınıf öğrencilerinin yaptığı anlamlı proje, Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine düzenlenen ziyaret ile son buldu.Muğla Sıtkı Koçman...

Öğrencilerin anlamlı projesi sona erdi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği 3. Sınıf öğrencilerinin yaptığı anlamlı proje, Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine düzenlenen ziyaret ile son buldu.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği 3. Sınıf öğrencileri, Toplum Hizmetleri ve uygulama dersin de aldıkları sosyal yardımlaşma ve dayanışma projesi kapsamında Muğla Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile ortaklaşa 7 hafta boyunca proje yürüttüler. Proje kapsamında öğrenciler, Şehit ve Gazi Aileleri ile birlikte üniversite de düzenlenen konferans ve panelin yanı sıra, Kent merkezinde bulunan şehitlere ait mezarlıklar ile şehit ve gazilerin isimlerinin yer aldığı cadde ve sokak ve parkların çevre düzenlemesini yaptılar.

7 haftalık proje kapsamında çeşitli etkinlikler yapan öğrenciler, proje sonunda Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Volkan Coşkun, Prof. Dr. İbrahim Güler, Doç. Dr. Özgür Yıldız, Yrd. Doç. Dr. Bilal Duman ile Gürsoy Akça, Öğretim Görevlileri Tevfik Fikret Coşkun, Araştırma Görevlisi Kudret Aykırı ve Sosyal Bilgiler Öğretmenliği 3. Sınıf öğrenciler, Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Akkuş ve yönetimini ziyaret ettiler.

Ziyarette konuşan Dekan Prof. Dr. Mustafa Volkan Coşkun, ilk olarak öğrencilere kapılarını açmasından dolayı dernek yönetimine teşekkür etti. Coşkun, “Öğrencilerimiz sosyal yardımlaşma ve dayanışma projesi kapsamında sizinle projeyi yapmak istediler. Onların içindeki milli ve manevi duygulardan dolayı bu proje içerisinde sizleri seçtiler ve sizlerle projeyi devam ettirmek istediler. Sizde öğrencilerimizi kırmadınız ve 7 hafta boyunca onlarla beraber konferans, panel gibi etkinliklerde destek oldunuz. Üniversite olarak bizde sizlere öğrencilere açtığınız kapıdan ve sıcaklıktan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra konuşan Dernek Başkanı Mehmet Akkuş, “Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi akademik, idari personel ve öğrencilerinin bize vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ederim. Bu projede ilk akıllarına gelen dernek olmamız bizi ayrıca mutlu etti. Ülkemizin geçirdiği sıkıntılı günlerde şehit ve gazi ailelerine verilen bu denli destekler bizi her zaman mutlu etti. Gençlere olan güvenimiz herzaman sonsuz” diye konuştu.

Bu haber toplam 235 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.