ÖĞRENCİLERİ ZEHİRLEYEMEDİLER

Zehir tacirleri üniversite öğrencilerini zehirleyemeden kıskıvrak yakalandı. Muğla Polisi, üniversite öğrencilerine uyuşturucu madde ve hap satmaya çalışan 9 kişilik şebekeyi çökertti.Muğla’nın Menteşe ilçesinde öğrencilerin...

ÖĞRENCİLERİ ZEHİRLEYEMEDİLER

Zehir tacirleri üniversite öğrencilerini zehirleyemeden kıskıvrak yakalandı. Muğla Polisi, üniversite öğrencilerine uyuşturucu madde ve hap satmaya çalışan 9 kişilik şebekeyi çökertti.

Muğla’nın Menteşe ilçesinde öğrencilerin yoğun olduğu alanlarda piyasaya uyuşturucu madde ve hap sürüleceği ihbarını alan polis, 5 aylık bir çalışmanın sonunda 9 şüpheliyi adli makamlara sevk eti.

Edinilen bilgiye göre, Muğla Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri 5 ay süre ile sürdürülen takip sonucu suç organizasyonunun faaliyetlerini tespit ederek Muğla’nın Menteşe ilçesi ve Mersin ilinde düzenlenen eş zamanlı operasyon sonrası satışa hazır hale getirilmiş küçük paketler halinde esrar ve Bonzai maddesi ile uyuşturucu hap ele geçirdi. Operasyonda F.K. - M.K., H. B., Y.K., İ.H.K., M.K., Y.D., İ.C. ve Y.P.E. isimli 9 şüpheli yakalandı.

Yakalanan şüpheliler uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan Muğla Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi.

Bu haber toplam 103 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.