Öğrencilere yangın eğitimi

Sivil Savunma Haftası etkinlikleri kapsamında Yatağan Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından TEK Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’nda düzenlenen yangın tatbikatı gerçeğini aratmadı.Sivil Savunma Haftası etkinlikleri kapsamında Yatağan...

Öğrencilere yangın eğitimi

Sivil Savunma Haftası etkinlikleri kapsamında Yatağan Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından TEK Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’nda düzenlenen yangın tatbikatı gerçeğini aratmadı.

Sivil Savunma Haftası etkinlikleri kapsamında Yatağan Belediyesi İtfaiye erleri Hakan Gören ve Osman Yaslan katılımıyla TEK Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’nda yangın tatbikatı düzenlendi. Okulun bahçesinde düzenlenen tatbikatta, itfaiye görevlileri tarafından öğrencilere, yangına karşı alınması gereken önlemler, yangından korunma yolları ve yangına müdahale konusunda bilgi verildi. Uygulamalı eğitimde ise yakılan ateş üzerinde öğrencilere yangın tüpünün kullanımı ve ateşin nasıl söndürüleceği gösterildi. Öğrenciler yangın tüpleriyle yakılan ateşi söndürdüler. Sivil Savunma haftası kapsamında okulda düzenlenen tatbikat ile 480 öğrenci yangın konusunda eğitim aldı. Okulda ayrıca Sivil Savunma Haftası nedeni ile deprem tatbikatının da yapıldığı ve öğrencilerin alarm çalmasının ardından 55 saniyede okulu boşalttıkları öğrenildi.

Bu haber toplam 53 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.