Öğrencilere Trafik Semineri

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme Büro Amirliği ve Fethiye Bölge Trafik İstasyon Amirliği tarafından öğrenciler için trafik semineri düzenlendi.Fethiye Mesleki Eğitim merkezi Müdürlüğü’nün talebi...

Öğrencilere Trafik Semineri

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme Büro Amirliği ve Fethiye Bölge Trafik İstasyon Amirliği tarafından öğrenciler için trafik semineri düzenlendi.

Fethiye Mesleki Eğitim merkezi Müdürlüğü’nün talebi doğrultusunda okul öğrencileri için okulun konferans salonunda gerçekleştirilen eğitim seminerinde Fethiye Trafik Tescil Denetleme Büro Amirliği’nden Komiser Muavini İsmail Usta ile Fethiye Bölge Trafik İstasyon Amiri Komiser Bilal Günaydın tarafından öğrencilere trafik kuralları ile ilgili olarak bir sunum yapıldı.

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme Büro Amirliği ve Fethiye Bölge Trafik İstasyon Amirliği ekipleri, trafik kazalarını asgari seviyeye indirmek, trafik konusunda öğrencileri bilgilendirmek ve eğitmek amacıyla gerçekleştirdikleri eğitim çalışmalarına devam ediyorlar. Mesleki Eğitim Merkezi Salonunda düzenlenen seminerde trafik işaretleri, sürücüler, taşıtlar, yollar, yayalar ile ilgili kurallar, hatalar, ihlaller ve cezalar konuları üzerinde durulurken özellikle Fethiye’de motor kazalarının oldukça fazla olduğunu da dikkat çekilerek motor kullanırken Muhakkak kask takılması gerektiği vurgulandı.

Mesleki Eğitim Merkezi öğrencilerine yönelik olarak gerçekleşen trafik seminerinde Fethiye Bölge Trafik İstasyon Amiri Komiser Bilal Günaydın öğrencilere trafik kazalarından oluşan bir slayt gösterimi yaparak öğrencilerin uyması gereken kuralları anlattı.

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme Büro Amirliğinden Komiser Muavini İsmail Usta ise Özellikle Şehir Merkezinde motosikletlerin oldukça yoğun olduğunu ve ölümlü motor kazalarının en aza indirilmesi için motor sürücülerinin kesinlikle kendi can güvelikleri için kask takmaları gerektiği konusunda devamlı olarak şehrin değişik noktalarında uygulamalar yaparak motor sürücülerini kask takmaları konusunda uyardıklarını kaydetti.

Bu haber toplam 109 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.