Öğrencilere ilk yardım eğitimi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Ula Ali Koçman Meslek Yüksek Okulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencilerinin düzenlemiş olduğu “İlk Yardım Eğitim” semineri büyük ilgi gördü.Ula Belediyesi Nail Çakırhan...

Öğrencilere ilk yardım eğitimi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Ula Ali Koçman Meslek Yüksek Okulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencilerinin düzenlemiş olduğu “İlk Yardım Eğitim” semineri büyük ilgi gördü.

Ula Belediyesi Nail Çakırhan Salonunda  düzenlenen seminere Muğla  İl Sağlık Müdürü Cihan Tekin, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Eriş Başaran Akça, Ula Ali Koçman  Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Mustafa Gülsu , Ula Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kemal Özçelik ve Yücelen Hastanesi  Halkla İlişkiler Sorumlusu Rengin Över ve öğrenciler katıldı.

Ali Koçman Meslek Yüksek Okulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencilerinden Meltem Atila, Fatma Kaz, Durmuş Aksoy, Oral Eker, Ayşe KIRBAŞI, Sıla Canözü ve Özge Yardımcı tarından düzenlenen seminer Muğla İl Sağlık Müdürlüğü eğitmenleri Serkan Atila ve Durmuş Ali Karadağ tarafından verildi.

İki gün boyunca süren seminerde, katılımcılara temel yaşam desteği, kırık, çıkık, burkulma, kanamalar, medikal aciller, tıkanma, hayvan ısırmaları ve sokmaları, zehirlenmeler, yanık ve donma gibi konularda uygulamalı olarak bilgiler anlatıldı.

Ayrıca seminerde sorulara doğru cevap veren öğrenciler Muğla Özel Yücelen Hastanesinden Check-up kazandılar. İlerleyen günlerde düzenlenen törenle seminere katılan öğrencilere katılım belgeleri verilecek.

Bu haber toplam 105 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.