Öğrencilere Gangnam Style ile motivasyon

Fethiye’de teneffüslerde çalan Gangam Style müziği eşliğinde dans eden öğrenciler, derslerine motive oluyor. Öğrencilerin motivasyonundan memnun olan öğretmenler, uygulamanın devam etmesini istiyor.Tüm dünyada olduğu kadar...

Öğrencilere Gangnam Style ile motivasyon

Fethiye’de teneffüslerde çalan Gangam Style müziği eşliğinde dans eden öğrenciler, derslerine motive oluyor. Öğrencilerin motivasyonundan memnun olan öğretmenler, uygulamanın devam etmesini istiyor.

Tüm dünyada olduğu kadar Türkiye’de de oldukça sevilen Güney Koreli PSY’nin Gangam Style isimli şarkısı Fethiye’de Gazi Ortaokulu ve İlkokulu öğrencileri tarafından da çok benimsenince her teneffüste tam okulda bu müzik çalınmaya başladı.

Teneffüs zilinin çalınmasıyla birlikte öğrenciler bahçeye koşarken Gangam Müziğini duyunca onlarca öğrenci aynı anda bu müziği söyleyip dans etmeye başlıyor. 3 bin 200 öğrencisi bulunan Gazi Ortaokulu ve İlkokulu öğrencileri teneffüs boyunca çalan Gangam dansıyla kendilerinden geçiyorlar. Gangam klibindeki hareketleri de aynen yapmaya çalışan onlarca öğrenci derse giriş zilinin çalması müziğin sona ermesiyle soluğu derste alıyor.

Öğrenciler, "Biz bu müziği çok seviyoruz. Okul müdürümüzden teneffüslerde bu müziğin çalınmasını istedi. Gangam müziği çalınınca teneffüste dans edip derslere daha zinde giriyoruz” dediler.

Fethiye Gazi İlkokul ve Ortaokul Müdürü Tamer Karaca ise, “Öğrencilerimiz teneffüslerde bu müziğin çalınmasını isteyince bizde olumlu bulduk. Teneffüste Gangam Müziğini çalınca hemen her öğrenci oynuyor. Bu müziğin ardından güzel oyun havalarımızı da çalacağız. Her şey öğrencilerimiz için” diye konuştu.

Bu haber toplam 63 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.