Öğrencilere Düğün Yemeği verildi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Ev Sahipliğinde Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenenTürkiye İnşaat Mühendisliği Öğrencileri Buluşmasına katılan 300 öğrenciye Menteşe Belediyesi tarafından Konakaltı İskender Alper...

Öğrencilere Düğün Yemeği verildi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Ev Sahipliğinde Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen

Türkiye İnşaat Mühendisliği Öğrencileri Buluşmasına katılan 300 öğrenciye Menteşe Belediyesi tarafından Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde yemek verildi.

Yemek etkinliğine katılan Türkiye’nin 40 farklı üniversitesinde öğrenim gören 300 inşaat mühendisliği öğrencisini Menteşe Belediye Başkan Vekili Leyla Ersöz ve Menteşe Belediye Başkan Yardımcısı Levent Ünver kapıda karşıladılar. Yemekte yaptığı konuşmasında öğrencileri Menteşe’de ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirten Başkan Vekili Leyla Ersöz, “Bugün sizlerle birlikte olmaktan ve sizleri Menteşemizde ağırlamaktan büyük onur ve mutluluk duyuyoruz. Şuan masalarınızda Muğla’mızın yöresel düğün yemeği bulunuyor. Düğün yemeklerimizin bir özelliği vardır. Aynı tabağa ortak kaşık atılır. Tabaklar bittikçe doldurulur. Sofradan doyulmadan kalkılmaz. Hepinize afiyet olsun. Her birimiz farklı düşüncelere ve bakış açılarına sahip olsak da bu topraklar üstündeki geleceğimiz ortaktır. Geleceğin mühendisleri olarak sizlerin de bu ortak geleceğimizi güvenle inşa edeceğimize inanıyorum” dedi.

Son derece sıcak ve samimi bir ortamda geçen yemekte Menteşe Belediye Başkan Vekili Leyla Ersöz ve Menteşe Belediye Başkan Yardımcısı Levent Ünver masaları ziyaret ederek öğrencilerle sohbet ederlerken öğrenciler de kendilerine gösterilen ilgiden ve yemekten dolayı Menteşe Belediyesine teşekkür ettiler.

Bu haber toplam 257 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.