Öğrencilere çevre bilinci veriliyor

Bodrum Belediyesi tarafından belli yaş guruplarındaki çocukların çevreye duyarlılıklarını artırmak amacıyla hazırlanan eğitimler, Bodrum’da eğitim vermekte olan tüm anaokulu ve kreşlerde de başladı.Bodrum Belediyesi Temizlik...

Öğrencilere çevre bilinci veriliyor

Bodrum Belediyesi tarafından belli yaş guruplarındaki çocukların çevreye duyarlılıklarını artırmak amacıyla hazırlanan eğitimler, Bodrum’da eğitim vermekte olan tüm anaokulu ve kreşlerde de başladı.

Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün “Çevre Eğitimi Projesi” kapsamında yürütmekte olduğu ve geçtiğimiz günlerde ilkokul öğrencilerine yönelik olarak verilen “Geri Dönüşüm Seminerleri” ikinci etap olarak anaokulu ve kreşlerde de veriliyor.

İlk olarak Şehit Barış Akay Anaokulu'nda 185 ve Berhan Taha Bakır Anaokulu’nda 185 anaokulu öğrencisine çevre ve geri dönüşüm semineri verildi. Öğrencilere seminerde geri dönüşümle ilgili sunum yapılarak bu kapsamda eğitici çizgi film izletildi. Eğitim sonunda ise 10 adet geri dönüşüm kutusu, 2 adet atık pil kutusu ve eğitici broşürler anaokuluna bırakıldı.

Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, eğitimlerin Bodrum genelinde devam edeceğini bildirerek, Bodrum genelindeki tüm anaokullarına eğitim verilmesinin planlandığını belirtti.

Bu haber toplam 52 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.