Öğrencilerden Türk Halk Müziği konseri

Yatağan Belediyesi Ahi Sinan Folklor Araştırma Derneği ( ASFAD) öğrencileri verdikleri Türk  Halk Müziği konseriyle  büyük ilgi topladı.Yatağan Belediyesi Ahi Sinan Folklor Araştırma Derneği ( ASFAD) öğrencileri Belediye...

Öğrencilerden Türk Halk Müziği konseri

Yatağan Belediyesi Ahi Sinan Folklor Araştırma Derneği ( ASFAD) öğrencileri verdikleri Türk  Halk Müziği konseriyle  büyük ilgi topladı.

Yatağan Belediyesi Ahi Sinan Folklor Araştırma Derneği ( ASFAD) öğrencileri Belediye Sinema salonunda Türk Halk Müziği ziyafeti sundu. Uzun zamandır Hocaları Mehmet Kaplan ve Fahri Özsoy’dan eğitim alan öğrenciler ellerine bağlamaları alıp halkın karşısına çıktılar.  Öğrenciler söyledikleri parçalarla katılanların büyük beğenisini kazandı ve bol alkış aldı.

Konsere Yatağan Belediye Başkan Yardımcısı ve ASFAD Başkanı Tarcan Oğuz ve kalabalık vatandaş topluluğu izledi. Yatağan Belediye Başkan Yardımcısı ve ASFAD Başkanı Tarcan Oğuz; ‘ASFAD Olarak her yıl Uluslar arası etkinliklere katılıyoruz. Bu güne kadar binlerce öğrenci yetiştirdik. Gençlerimiz yatağan’ın çocukları kendilerine imkân tanındığında neleri başaracaklarını gösteriyor’ dedi.

Bu haber toplam 98 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.