Öğrencilerden, örnek davranış

Menteşe halkının dayanışma ve yardımlaşma ruhuyla büyüyüp, güçlenen Elele Butik Mağazası, ihtiyaç sahibi vatandaşlar ile hayırsever kişi ve kurumları buluşturmaya devam ediyor. Muğla Teknoloji ve Kültür Koleji öğrencileri...

Öğrencilerden, örnek davranış

Menteşe halkının dayanışma ve yardımlaşma ruhuyla büyüyüp, güçlenen Elele Butik Mağazası, ihtiyaç sahibi vatandaşlar ile hayırsever kişi ve kurumları buluşturmaya devam ediyor. Muğla Teknoloji ve Kültür Koleji öğrencileri bugün Kolejin Ortaokul Müdür Yardımcısı Şevkiye Ünlüsoy Korkut ve Rehber Öğretmenleri Murat Demirci ile birlikte Elele Butik Mağazasını ziyaret ederek kıyafet, çanta, ayakkabı ve ev eşyası bağışında bulundular. Bağış sırasında öğrenciler ile bir araya gelen Başkan Gümüş,  örnek davranışları nedeniyle öğrencileri tebrik etti.

Başkan Gümüş, “Muğla Teknoloji ve Kültür Koleji yönetimine ve öğrencilerimizi örnek davranışları nedeniyle tebrik ediyorum. Mağazamız, halkımızın yardımlaşma ruhuyla her geçen gün büyüyüp, güçleniyor. Hayırseverleri ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı aynı platformda buluşturduğumuz mağazamız ile ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın kıyafet, mobilya, beyaz eşya ve mutfak eşyası gibi ihtiyaçları karşılanıyor. Mağazamız ile ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yüzü gülüyor. Bugünde öğrencilerimiz giysi, ayakkabı, okul çantası ve ev eşyası gibi bağışta bulundular. Bu bağışlar hem burada, hem de kırsal mahallelerimizdeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırılacaktır. Yardımların en doğru adrese ulaşmasını sağlayan mağazamıza öğrencilerimizin bugünkü bağışlarının örnek teşkil edeceğine inanıyor, hayırsever halkımızı bağışta bulunmaya davet ediyorum “ dedi.

Bağış sırasında öğrenciler ile bir süre sohbet eden Başkan Gümüş, daha sonra mağazayı gezerek öğrencilere, Menteşe Belediyesinin t-shirt ve şapkalarından armağan etti.

Elele Butik Mağazasına giyilebilecek veya kullanılabilecek eşyalarını bağışlamak isteyen hayırseverler, Menteşe Belediyesi’nin 0 (252) 424 00 48 numaralı telefondan Elele Butik Mağazasına ulaşabiliyorlar. İletişim kurulan hayırseverlerin evlerinden görevlilerce alınan eşyalar, Elele Butik Mağazasından ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Mağazadan şuana kadar yaklaşık 2 bin 350 ihtiyaç sahibi vatandaşımıza 32 bin adet eşya teslim edildi.

Bu haber toplam 93 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.