Öğrencilerden Mavi Kapak kampanyasına destek

Dalaman Çiftlik İlkokulu ve Ortaokulu 2011-2012 eğitim öğretim yılında başlayan Mavi Kapak projesinde 100 kilo mavi kapak topladı.Dalaman Çiftlik İlkokulu ve Ortaokulu'nda mavi kapak projesinde özellikle küçük öğrenciler canla...

Öğrencilerden Mavi Kapak kampanyasına destek

Dalaman Çiftlik İlkokulu ve Ortaokulu 2011-2012 eğitim öğretim yılında başlayan Mavi Kapak projesinde 100 kilo mavi kapak topladı.

Dalaman Çiftlik İlkokulu ve Ortaokulu'nda mavi kapak projesinde özellikle küçük öğrenciler canla başla çalışırken, velilerden de destek geldi. Kapaklar  Ege Ünüversitesi Diş Hekimliği Fakültesine teslim edilmek üzere öğrencilerin ve velilerin huzurunda teslim alındı.

Kapakları teslim alan Arif Oğuz Mavi kapak konusunda kendi yaptığı çalışmaları da öğrencilere anlattı. Arif Oğuz yaptığı açıklamada, “Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinin başlatmış olduğu mavi kapak tekerlekli sandalye kampanyasını Dalaman bölgesinde hayata geçirdiğimde, gram gram kapaklardan 250 kg.’a ulaşmanın pek kolay olmayacağını hatta şevkimin kırılıp yarıda kalacağı kaygısını da taşıyordum açıkçası. Ancak çevremden aldığım olumlu ve destekleyici tepkiler ile kaygımı bir kenara atarak ‘Bu işe girmek var dönmek yok’ inadıyla bugünlere kadar gelinmiş oldu. Tek başına altından kalkılamayacak bu girişimde minik öğrencilerin de bilinçlendirilerek katılımını sağlayan ve desteklerini koyan Çiftlik İlk Öğretim Okulu’nun sevgili öğrencilerine, değerli velilerine, her zaman baş tacımız öğretmenlerimize ve sayın okul idaresine teşekkürlerimi sunarım. Hepinizi saygı ve sevgilerimle kucaklıyorum. ” dedi.

Okul Müdürü Gülderen Şahin ise, Projeye katkıda bulunan öğrencilere, velilere ve ayrıca öğretmenleri mavi kapak için öğrencileri yönlendirmelerinden dolayı teşekkür etti.

Bu haber toplam 125 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.