ÖĞRENCİLERDEN GÜMÜŞ'E ZİYARET

Menteşe Dumlupınar İlkokulu 4/C öğrencileri, yerel yönetimlerle ilgili dersleri için Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ü ziyaret etti.Menteşe Dumlupınar İlkokulu 4-C sınıfı öğrencileri, Müdür Yardımcısı Hilmi...

ÖĞRENCİLERDEN GÜMÜŞ'E ZİYARET

Menteşe Dumlupınar İlkokulu 4/C öğrencileri, yerel yönetimlerle ilgili dersleri için Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ü ziyaret etti.

Menteşe Dumlupınar İlkokulu 4-C sınıfı öğrencileri, Müdür Yardımcısı Hilmi Akyol ve öğretmenleri Yücel Atabay ile birlikte Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ü ziyaret ederek yerel yönetimlerle ilgili dersleri için sorular sordular.

4-C sınıfı öğrencileri, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’e çocuk parkları, çocuk kütüphaneleri, bisiklet yolları, engelli vatandaşlar için yapılacak çalışmalar, temizlik konularında sorular sordular ve Menteşe Belediyesi’nden isteklerini söylediler.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Dumlupınar İlkokulu 4-C sınıfı öğrencilerinin yerel yönetimlerle ilgili dersleri için Menteşe Belediyesi’ni ziyaret etmelerinin kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi. Başkan Gümüş; “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın dersleri için bile olsa belediyemizi ziyaret etmesi bizi mutlu etti. Menteşe Belediyesi’nden, çocuk parkları, çocuk kütüphaneleri, engelli arkadaşları için yollar ve parklar, bisiklet yolları, temiz sokaklar gibi istek ve talepleri oldu. Muğla, yeşil alan ve parklar, engelli vatandaşlarımız için yapılan çalışmalar, bisiklet yolları konusunda diğer illere göre örnek illerin başında geliyor. Çocuklarımızın daha yeşil, daha modern bir şehirde yaşaması için Menteşe Belediyesi olarak bu çalışmaları sürdüreceğiz” dedi.

Bu haber toplam 92 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.