Öğrencilerden AKUT’a anlamlı destek

Fethiye ve çevresinde birçok operasyona katılarak hayat kurtaran Fethiye AKUT Birimine, Gazi İlkokulu öğrencilerinden maddi destek geldi.Gazi İlkokulunun 4-D sınıfının 55 öğrencisi kendi harçlıklarından arttırdıkları parayı...

Öğrencilerden AKUT’a anlamlı destek

Fethiye ve çevresinde birçok operasyona katılarak hayat kurtaran Fethiye AKUT Birimine, Gazi İlkokulu öğrencilerinden maddi destek geldi.

Gazi İlkokulunun 4-D sınıfının 55 öğrencisi kendi harçlıklarından arttırdıkları parayı birçok başarılı operasyona imza atan AKUT Birimine teslim ederek örnek bir davranışa imza attı.

Sınıflarında öğrencileri ziyaret eden Fethiye AKUT Birim Sorumluğu Sadi Çidem ve AKUT ekibi öğrencilere yaptıkları çalışmalarla ilgili olarak bir de sunum gerçekleştirdiler. Öğrenciler, anne babalarından aldıkları harçlıklardan biriktirdikleri parayı  Ege Bölük ve Aleyna Çakır zarf içerisinde Fethiye AKUT Başkanı Sadi Çidem’e teslim etti.

Fethiye AKUT Başkanı Sadi Çidem, “Gazi İlkokulu bizleri bu davranışı ile memnun etti. Derneğimize bu çocuklar tarafından gösterilen özveri karşılığında buraya gelmememiz söz konusu olamazdı. Derneğimize işadamlarından yeterince destek ve yardım gelmiyor. Bu davranış işadamları çevrelerine de güzel bir örnek oluşturuyor. Derneğimizin faaliyetlerini daha etkin, hızlı sonuçlandırabilmesi için ihtiyaçları oluyor, ihtiyaçların karşılanması içinse yardımseverlere ihtiyaç duyuyoruz” dedi.

Gazi İlkokulu Müdürü Tamer Karaca ise, “Çocuklarımıza bu güzel ve örnek davranış için çok teşekkür ediyorum. AKUT ülke genelinde ve Fethiye’de büyük işler başarmaktadır. Bu yardım vatandaşlara örnek teşkil etmelidir. AKUT yardımlar sayesinde her türlü araç gereç ile donatılmalıdır” diye konuştu.

Gazi İlkokulu 4-D sınıfında daha sonra AKUT yetkilileri öğrencilere, AKUT’u ve doğal afetler karşısında nasıl hareket edilmesi gerektiğini anlattı.

Bu haber toplam 69 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.