Öğrenciler Yatağan Belediyesi’ni ziyaret etti

Yatağan’ın en köklü okullarından olan Atatürk İlkokulu’nda eğitim gören öğrenciler Yatağan Belediyesi’ni ziyaret ederek Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık ile bir araya geldiler ve belediyelerin çalışma şekli hakkında...

Öğrenciler Yatağan Belediyesi’ni ziyaret etti

Yatağan’ın en köklü okullarından olan Atatürk İlkokulu’nda eğitim gören öğrenciler Yatağan Belediyesi’ni ziyaret ederek Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık ile bir araya geldiler ve belediyelerin çalışma şekli hakkında bilgi aldı.

Yatağan Atatürk İlkokulu 4/A sınıfı öğrencileri Yatağan Belediyesi'ni ziyaret ederek Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık ile bir araya gelirlerken, geleceğin başkan adaylarını misafir ettiğini belirten Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık; “İlçemizin en eski okullarından olan Atatürk İlkokulu 4. sınıf öğrencileri inceleme gezisi nedeniyle belediyemizi ziyaret ettiler ve belediyenin çalışmaları hakkında bilgi aldılar. Çocuklarımız yarının büyükleri olarak bu görevlere sahip çıkacaklar ve inanıyorum ki onlarda çok önemli eserlere imza atacaklar. Onların gözlerinde bu ışığı görüyorum ve hepsine şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

Ayrıca Başkan Işık ile makamında bir araya gelen ve çalışmalar hakkında bilgi alan öğrenciler makam ziyaretinin ardından belediye hizmet birimlerini teker teker inceledi.

Birim amirlerinden hizmet işleyişi hakkında bilgi alan öğrencilere sınıf öğretmenleri de eşlik ederken, yapılan açıklamada; “Okulumuz 4. sınıf öğrencilerinin Sosyal Bilgiler Dersi kapsamında resmi ve özel kurumları ziyaret ederek bilgi topluyoruz. Daha önce pek çok kurum ve kuruluşlara ziyaretlerimiz oldu. Gerçekleştirilen ziyaretler sayesinde öğrencilerimiz gelecek planlarını şimdiden yapma imkanına sahip oluyor ve meslekleri tanıyorlar. Benzer ziyaretlerimizi düzenli olarak gerçekleştirmeyi düşünüyoruz ve bizlere yardımcı olan bütün yöneticilere teşekkür ediyoruz” denildi.

Bu haber toplam 64 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.