Öğrenciler sağlık kurumlarını ziyaret etti

Ula Ali Koçman Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri sağlık kurumlarının yetkililerini ziyaret ederek düzenlenecek kampanyalarda yer almak istedikleri belirttiler.Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Ula...

Öğrenciler sağlık kurumlarını ziyaret etti

Ula Ali Koçman Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri sağlık kurumlarının yetkililerini ziyaret ederek düzenlenecek kampanyalarda yer almak istedikleri belirttiler.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Ula Ali Koçman Meslek Yüksek Okulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri Muğla Sağlık Müdürlüğünü ve Muğla Halk Sağlığı Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin’i makamında ziyaret eden öğrenciler, il Sağlık Müdürü Tekin’den İlkyardım eğitimi sözü aldı. Öğrencilerin Muğla Halk Sağlığı kurumuna yaptığı ziyaret esnasında, Muğla Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Mustafa Nuri Ceylan, Muğla Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Dr. Derya Tetiker, Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Cavide Çaylak’ın da katıldığı kısa bir toplantı gerçekleştirildi. Öğrenciler, hem Halk Sağlığı kurumunun işleyişi hakkında bilgi aldı, hem de Muğla Halk Sağlığı Müdürlüğü ile ortaklaşa kampanya yürütme veya yürütülen kampanyalara katkı sağlam istediklerini belirttiler.

Üniversite öğrencilerinin ziyareti hakkında bilgi veren Muğla Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Mustafa Nuri Ceylan, “Biz sağlık kurumları olarak bir aileysek siz de artık bu ailemizin bir parçası oldunuz” dedi. Öğrencilerin tanıttığı kampanyaları ilgi ile dinleyen Ceylan, öğrencilerin gerçekleştirmek istedikleri kampanyalara ellerinden gelen desteği vereceklerini, öğrencilerin de Halk Sağlığı Müdürlüğü’nün düzenlediği kampanyalara katılabileceklerini belirtti.

Ula Ali Koçman Meslek Yüksek Okulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Program Başkanı Nedim Yıldız, öğrencilerin derslerde teorik anlamda öğrendikleri bilgileri, sağlık sektöründe de etkin ve verimli kullanmalarını sağlamaları için Muğla Halk Sağlığı Müdürlüğü ile birlikte çalışmalar düzenlemelerini sağlamaları amacıyla ziyaretlerin gerçekleştiğini açıkladı.

Bu haber toplam 68 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.