Öğrenciler ilk zilden sonra hırsızlıkla karşılaştılar

Menteşe ilçesindeki Gazi Anadolu Lisesi’ne Cumartesi’yi Pazar’a bağlayan gece hırsız girdi. Kimliği henüz tespit edilemeyen hırsız, okuldan yaklaşık 5 bin TL’ye veren elektronik eşya, para ve müzik aleti ile tek delil kaynağı...

Öğrenciler ilk zilden sonra hırsızlıkla karşılaştılar

Menteşe ilçesindeki Gazi Anadolu Lisesi’ne Cumartesi’yi Pazar’a bağlayan gece hırsız girdi. Kimliği henüz tespit edilemeyen hırsız, okuldan yaklaşık 5 bin TL’ye veren elektronik eşya, para ve müzik aleti ile tek delil kaynağı kamera kayıt sistemini çaldı.

Menteşe ilçesi Eğergediği mevkiinde bulunan Menteşe Gazi Anadolu Lisesi’ne gece geç vakitlerde gelen kimliği belirsiz kişi veya kişiler önce okul müdürü Mürsel Özata’nın odasının kapısını sert cisimle vurarak kapıyı parçaladı. Okul müdürünün odasında bulunan Müdür Yardımcısı ve Müzik odasının anahtarlarını alan şüpheliler, müzik odasından gitar ve keman, Okul müdür Yardımcılarının odalarından da yaklaşık 150-200 TL para ve iki adet dizüstü bilgisayarları aldı. Hızını alamayan hırsız projeksiyon cihazını da aldıktan sonra okulun içindeki güvenlik kamera sisteminin kaydedildiği odaya girerek kayıt cihazını kablolarından sökerek kayıplara karıştı.

Olay sonrası okula gelen Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri kapılardan ve anahtarlardan parmak izi aldı. Okulun gece bekçisi olmadığı, geçen yıl Milli Eğitim Müdürlüğünden gece görevlisi talep edildiği, fakat bu talebin hala yerine getirilmediği öğrenildi.

Bu haber toplam 56 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.