Öğrenciler, Gümüş’ü terletti!

Şehit İbrahim Karaoğlanoğlu Ortaokulu öğrencileri TÜBİTAK 4006 proje çalışması kapsamında Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ü makamında ziyaret ettiler. Öğrenciler ziyarette “Muğla İlinin Saygın Yöneticileri”...

Öğrenciler, Gümüş’ü terletti!

Şehit İbrahim Karaoğlanoğlu Ortaokulu öğrencileri TÜBİTAK 4006 proje çalışması kapsamında Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ü makamında ziyaret ettiler. Öğrenciler ziyarette “Muğla İlinin Saygın Yöneticileri” proje konusu kapsamında Başkan Gümüş ile röportaj yaptılar.

Ziyarette öğrencilerin sorularını içtenlikle cevaplayan Başkan Gümüş, “Çocuklar bizim geleceğimiz. Onların bu tür proje ve çalışmalar içerisinde olmaları bizleri de mutlu ediyor. Ben de onların bu çalışmalarının bir parçası olmaktan ayrıca mutluyum. Çünkü kentimizde yaptığımız her çalışma her proje onların geleceği için. Onlara iyi bir gelecek, yaşanabilir bir Menteşe yaratmak için canla başla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Ziyarette çocuklar ile bir süre sohbet eden Başkan Gümüş daha sonra, öğrencilerin “Yaşadıklarımdan Öğrendiğim bir şey var” adlı “Muğla İlinin Saygın Yöneticileri” proje konusu kapsamındaki röportaj ile sorularını yanıtladı.

Projenin amacı gençlerin; Toplumun çeşitli alanlarında kalkınmasına yol göstermiş, gelişmesine katkıda bulunmuş, içinde bulunduğu insan gruplarının; başarılarıyla, örnek davranışlarıyla liderleri konumundaki “Muğla İlinin Saygın Yöneticileri” nin mesleki ve şahsi tecrübelerinden faydalanmalarını sağlamak.

Bu haber toplam 63 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.