Oğlunun adını hastanede yaşatacak

Yatağan ilçesine bağlı Bozarmut beldesinde yaşayan Mustafa Uygun, 7 ay önce Turgut Beldesi yolunda trafik kazasında kaybettiği 35 yaşındaki oğlu Mustafa Uygun için Yatağan Devlet Hastanesi’ne 20 bin TL bağış yapacak.Mustafa...

Oğlunun adını hastanede yaşatacak

Yatağan ilçesine bağlı Bozarmut beldesinde yaşayan Mustafa Uygun, 7 ay önce Turgut Beldesi yolunda trafik kazasında kaybettiği 35 yaşındaki oğlu Mustafa Uygun için Yatağan Devlet Hastanesi’ne 20 bin TL bağış yapacak.

Mustafa Uygun, Yatağan Devlet Hastanesi’ne gelerek Hastane Yöneticisi Dr. Gürsel Topal ve İdari Hizmetler Sorumlusu İsa Turhal’a 7 ay önce Turgut yolunda trafik kazasında kaybettiği oğlu 35 yaşındaki Mustafa Uygun için Yatağan Devlet Hastanesi’ne 20 bin lira civarında yardım yapmak istediğini belirtti.

Hastane Yöneticisi Dr. Gürsel Topal; “Mustafa Amcaya kaybettiği oğlu için baş sağlığı diliyoruz. Bizi çok duygulandırdı. Getireceği para en iyi şekilde değerlendirilerek halkın hizmetine sunulacaktır” dedi.

Hayırsever Mustafa Uygun’un hastaneye bağışlayacağı 20 bin liranın doğumhanenin yeni doğan servisi için kullanılacağını öğrenildi.

Bu haber toplam 106 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.