Öfkeli domuz kadını öldürüyordu

Fethiye'ye bağlı Kayacık köyünde yaya olarak tarladan evine dönen kadının önüne çıkan yaban domuzu, kadını hastanelik etti. Öfkesini alamayan domuzun öldürmeye çalıştığı kadın, köylülerin yardımıyla zor kurtuldu.Kayacık...

Öfkeli domuz kadını öldürüyordu

Fethiye'ye bağlı Kayacık köyünde yaya olarak tarladan evine dönen kadının önüne çıkan yaban domuzu, kadını hastanelik etti. Öfkesini alamayan domuzun öldürmeye çalıştığı kadın, köylülerin yardımıyla zor kurtuldu.

Kayacık köyünde tarlasında çalıştıktan sonra yalnız başına eve dönmekte olan 45 yaşındaki Fatmana Tekeloğlu, bir anda karşısına çıkan yaban domuzunu görünce şaşkına döndü. Korku içinde ne yapacağını şaşıran Tekeloğlu, üzerine yürüyerek gelen domuzun boynuz darbesiyle yere yığıldı. Oldukça sert bir darbe alan evli bir çocuk annesi Tekeloğlu, darbenin etkisiyle şarampole yuvarlandı.

Öfkesini alamayan yaban domuzu kadının peşinden gelerek yine saldırmak istedi. Çığlıklar atan acılı kadının yardımına çevredeki köylüler koştu. Yaban domuzu köylülerin ayak sesleri ve çığlık üzerine ormana kaçarken, sol bacağından yaralanan Fatmana Tekeloğlu, eşi ve köylüler tarafından Fethiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Tedavi altına alınan Fatmana Tekeloğlu, yaşadığı korku dolu anları şöyle anlattı: “Tarladan eve dönüyordum. Bir anda karşıma yaban domuzu çıktı. Bana saldırarak yoldan aşağıya savurdu. Çığlıklar atarak yardım istedim. Köylüler koşarak geldiler. Yaban domuzu kaçtı. Sol ayağımda kırıklar var. Çok korktum”

Bu haber toplam 67 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.