Oda’dan Yabancı Dil kursu

Marmaris Esnaf ve Sanatkârlar Odası ve Marmaris Halk Eğitim Merkezi’nin işbirliği ile düzenlenen yabancı dil kursları başladı.Marmaris Esnaf ve Sanatkârlar Odası ve Marmaris Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile Rusça, İngilizce...

Oda’dan Yabancı Dil kursu

Marmaris Esnaf ve Sanatkârlar Odası ve Marmaris Halk Eğitim Merkezi’nin işbirliği ile düzenlenen yabancı dil kursları başladı.

Marmaris Esnaf ve Sanatkârlar Odası ve Marmaris Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile Rusça, İngilizce ve Bilgisayar kursları açıldı.

Rusça öğretmeni Elvan Denizli, açılan Rusça dil kursu hakkında bilgi vererek, kursun ilk günü olması dolayısıyla katılımın biraz az olduğunu fakat birkaç güne katılımcı sayısının daha da artacağına inandığını ifade etti. Derslere öncelikle kursiyerlere Rusça alfabeleri öğreterek başladığını belirten Denizli, kursiyerleri kursa ve Rusçaya alıştırmaya çalıştıklarını kaydetti.Toplam kurs süresinin 120 saat olduğunu belirten Denizli, kurs bitiminde kursiyerlerin Halk Eğitim Merkezi’nden sertifikalarını alabileceklerini bildirdi.

Bu haber toplam 57 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.